Wednesday, April 21, 2010

love post.




malas aku nak menulis.letak gamba kan senang.hahaha.kadang2 aku rasa aku patut ada akaun tumblr.tapi takpe,nanti aku akan sajikan post yang penuh dgn bahan bacaan.

Wednesday, April 14, 2010

battle of the band 2

the pinocchio




video video

sem break

biasanya,commonly,generally,usually kalau sebut pasal cuti ni,fuhh mmg best.terbayang2 aktiviti yang nak dibuat.makan tidur makan tidur atau nak melepak dgn kawan2 ataupun tak buat apa2.bertapa dalam gua atau sebagainya.

mmg aku suka sem break.

tapi sem break kali ini aku x berapa suka.menyampah pun ada.takde satu pun perkara di atas yang aku buat.aku mmg tak selesa kalau duduk diam and doing nothing.hari2 rutin sama.keluar dgn awek pun tidak.dgn kawan pun setakat yg dekat2 dgn rumah je. yg hari2 aku tgk muka sampai hilang nafsu lelaki aku.tak sabar aku nak sambung belajar balik dan jumpa orang2 yang aku suka jumpa.

dah,aku nak cuti julai ni semua kawan2 yg di uitm ke poli ke ape ke,semua balik.tak kira la cuti ke tak ke.balik je.aku nak korang ikut taqwin cuti uniten.faham.xde la aku keras kt sini

Thursday, April 8, 2010